Article

Giveaway Ramadhan by Himayya

banner-blogger-giveaway-by-himayya
Written by makbanyakanak

Himayya dengan kerjasama makbanyakanak nak jemput blogger-blogger yg hebat dan comel untuk memeriahkan Giveaway Ramadhan by Himayya.

Himayya – Tudung Kanak-Kanak No 1 Malaysia

himayya giveaway

Himayya adalah satu brand tudung kanak-kanak yang sedang meningkat naik. Terdapat lebih 4 jenis tudung kanak-kanak yang sangat menarik dan eksklusif untuk dimiliki oleh mommy-mommy yang hebat untuk dipakaikan pada si comel mereka.

Ianya menggunakan material yang amat selesa dan sejuk, tidak perlu lagi mommies sakit hati, anak pakai sekejap je dah buka.Banyak testimoni kami terima, anak selesa sangat pakai tudung himayya sampai taknak buka. Malah sampai tertidur pun masih pakai tudung.

Di samping itu, Himayya juga mempunyai koleksi-koleksi eksklusif tudung dewasa untuk dimiliki. Himayya menawarkan tudung sedondon ibu dan anak, yang tentunya akan menyerlahkan kecantikan ibu dan kecomelan anak di Hari Raya ini.

Cara-cara sertai Giveaway ini sangat mudah. Seperti A B C! Tapi sebelum tu meh tengok hadiah dulu.

1 x HADIAH PERTAMA = Telekung Sedondon Ibu & Anak HIMAYYA.

2 x HADIAH KEDUA = Tudung sedondon ibu & anak HIMAYYA.

3 x HADIAH KETIGA = Tudung kanak-kanak HIMAYYA.

 

Menarikkan hadiah yang ditaja oleh Himayya? Ok, sekarang kita lihat pula syarat-syarat untuk menyertai Giveaway Ramadhan by Himayya.

Syarat-syarat penyertaan

  1. Like Himayya Facebook Fan Page.
  2. Follow IG @himayya
  3. Share artikel ini di pada mana-mana media sosial
  4. Buat entry dengan tajuk “Giveaway Ramadhan by Himayya”
  5. Copy coding dibawah dan paste dalam entry anda.
  6. Dalam entry tersebut, anda mesti tulis:
    • Himayya – Tudung Kanak-Kanak No 1 Malaysia
    • Mengapa anda mahukan set Ibu & Anak dari Himayya
  7. Tinggalkan link entry di ruangan komen entry ini.

Terma:

  • Tarikh tutup pada 15 Jun 2016 jam 11.59 pm.
  • Pemenang akan dipilih berdasarkan kretiviti membuat blog post serta memenuhi syarat penyertaan.
  • Keputusan juri adalah tetap.
  • Hadiah tidak boleh ditukar dengan tunai.

 

Mudah saja kan. Semoga berjaya

 

About the author

makbanyakanak

Leave a Comment